Ministerul Tineretului și Sportului

Copiii din Valea Plopului, alături de părintele Tănase, în vizită la Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei

Evenimente

Copiii din Valea Plopului, alături de părintele Tănase, în vizită la Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei

30 de copii de la Așezământul din Valea Plopului, însoțiți de părintele Nicolae Tănase ne-au colindat aseară. Momentul emoționant pregătit de copii a fost urmărit de un public numeros. La eveniment a fost prezent si secretarul de stat pe domeniul tineretului, Remus Munteanu.

“Părintele Nicolae Tănase este un exemplu de urmat pentru noi toți. El reprezintă un model și e dovada că toți ne putem implica și ajuta semenii, fiecare după posibilitățile pe care le are. Părintele Tănase a schimbat și schimbă mentalități. Toată comunitatea din Valea Plopului se implică în creșterea, educarea și viitorul copiilor, căci acolo se construiesc destine. Perioada Sărbătorilor de Iarnă este perioada în care suntem mai buni, mai atenți unii cu alții, când facem mai multe fapte bune. Bunătatea, însă, poate fi făcută în fiecare zi a anului, iar de ajutorul nostru este nevoie în mod constant. Copiii din Valea Plopului dau dovadă de bunătate, putere, generozitate și unitate. Îmi doresc ca noi toți să le urmăm exemplul.”, a spus secretarul de stat Remus Munteanu.

Darurile oferite, creioane colorate și blocuri de desen, sunt o invitație adresată copiilor de către secretarul de stat Remus Munteanu de a contura o lume mai bună pentru noi toți.