Ministerul Tineretului și Sportului

Ministrul tineretului și sportului a fost prezent joi la o dezbatere despre situația și activitatea Complexurilor Sportive Naționale

Evenimente

Ministrul tineretului și sportului a fost prezent joi la o dezbatere despre situația și activitatea Complexurilor Sportive Naționale

Ministrul tineretului și sportului a fost prezent joi la o dezbatere despre situația și activitatea Complexurilor Sportive Naționale, organizată de CSN Sala Polivalentă din București. Bogdan Matei a vorbit despre importanța CSN-urilor pentru marea performanță și pentru pregătirea loturilor naționale și a ascultat atent opiniile celorlalți vorbitori.

La dezbatere au fost prezenți secretarul de stat din MTS Cosmin Butuza, directorul general Daniel Jianu, șeful CSN Sala Polivalentă Cătălin Buhăianu și conducători ai celorlalte CSN-uri, reprezentanți ai federațiilor sportive.

Discuțiile au fost foarte utile și interesante, s-au axat pe colaborarea dintre federații și CSN-uri și s-au întins pe durata câtorva ore.

“Este util și benefic să avem astfel de dialoguri și vreau să-i felicit și pe cei de la Sala Polivalentă pentru găzduire. Suntem la cea mai folosită sală de sport din Capitală, din păcate singura care corespunde standardelor internaționale impuse de marile competiții. Este una dintre bazele noastre importante și face parte din complexurile sportive naționale pe care ne vom concentra toată atenția și eforturile după ce, sper, într-un viitor apropiat, vom finaliza atât de importantul proces de descentralizare.

Sala Polivalentă și celalte baze ale MTS trebuie exploatate la maxim, mă bucur că reușiți să aveți venituri proprii considerabile și că în mare măsură reușiți să vă gestionați singuri, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne concentrăm cu toții pentru a ne dezvolta și pentru a ne înbunătăți permanent condițiile pe care le oferim aici sportivilor și competițiilor în general”, a spus Bogdan Matei în discursul său.