Ministerul Tineretului și Sportului

Întâlnire cu fosta mare campioană Roxana Mărăcineanu, Ministrul sportului din Franța

Media

Întâlnire cu fosta mare campioană Roxana Mărăcineanu, Ministrul sportului din Franța

  Aflat în vizită de lucru la Paris, ministrul tineretului și sportului a avut o întâlnire cu omologul său, fosta mare campioană Roxana Mărăcineanu, ministrul sportului din Franța. La întâlnire au fost prezenți și Luca Niculescu, Ambasadorul României la Paris și Daniel Jianu, director general în MTS. Ministrul Bogdan Matei a discutat cu Roxana Mărăcineanu despre mai multe subiecte, printre care și stabilirea unui protocol de colaborare între cele două țări, în domeniul sport, dar și despre dezvoltarea sportului la nivel de masă și școlar.

  “Mă bucur că m-am revăzut cu doamna ministru Mărăcineanu, am schimbat păreri interesante și utile pentru ambele părți și o așteptăm cu drag la Forumul de Sport al Uniunii Europene pe care-l vom găzdui în aprilie la București”, a spus ministrul Matei, care apoi a acordat la Paris interviuri presei internaționale, pe tema Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

  În cursul aceleiași zile, ministrul Bogdan Matei a avut o întrevedere informală și cu Luca Niculescu, Ambasadorul României în Franța, cei doi vizitând apoi echipa de eleve a României care a participat la evenimentul “She Runs”.