Ministerul Tineretului și Sportului

Ministrul tineretului și sportului la Casa Olimpică

Media

Ministrul tineretului și sportului la Casa Olimpică

  Ministrul tineretului și sportului a făcut o vizită la Casa Olimpică, unde se află sediul Muzeului Sportului. Bogdan Matei a făcut un tur prin spațiile muzeului și s-a interesat de exponate și de numărul vizitatorilor.
Șeful MTS s-a oprit apoi la sediul Federației Române de Rugby, unde a avut o întâlnire cu președintele Alin Petrache, care i-a prezentat noutăți despre lucrările de la stadionul Arcul de Triumf, parte din proiectul EURO 2020.

  În final, ministrul Bogdan Matei a făcut o vizită și la sediul COSR, unde a avut o întâlnire informală cu președintele Mihai Covaliu și cu secretarul general George Boroi.

„Muzeul Sportului este un element important din patrimoniul MTS, am dorit să am o primă vedere de ansamblu a locației, dar voi reveni cu siguranță și ne vom concentra mai mult atenția asupra acestui loc care adună toată istoria sportului românesc. Cât despre întâlnirea cu domnii Covaliu și Boroi, pot doar să repet că sunt cât se poate de încântat că avem o colaborare strânsă cu COSR, iar aceste întâlniri vor fi din ce în ce mai dese, dat fiind că suntem în an preolimpic și avem o mulțime de lucruri de rezolvat”, a declarat ministrul Bogdan Matei.